woensdag 12 november 2014

St. Augustine!!

Dag 7

Vanmorgen vroeg opgestaan want het is een lange autorit van ongeveer 2 uur naar St. Augustine.
Eerst even tanken (altijd leuk voor die prijs) en daar gingen we. De lucht was blauw en de zon scheen
dus we hadden een mooie dag uitgekozen.
Na een lange rit waren we eindelijk op de plaats van bestemming gearriveerd. De auto geparkeerd bij  The Red Train Tours (is gratis en plek genoeg) een kaartje gekocht voor de tour en daar gingen we.
Leuke dingen gezien mooie foto's genomen, een kerk bezocht, gewandeld, op het terrein bij Flagler College rondgekeken, ook in het gebouw geweest. (want onze 2 dochters vinden het een geweldige school en die willen hier wel gaan studeren!!!) hahahahaha
Er moest ook gegeten worden:-) en op aanraden van onze gids zijn we gaan lunchen bij Scarlett O'Hara's. Een heel oud pand en alles in het thema van de film Gone with the wind, erg leuk en het eten was erg lekker.

Na de lunch weer met het treintje mee. Door het oudste gedeelte van St. Augustine. Het was erg interessant om de verhalen van onze gids te horen over Henry Flagler,  veel gebouwen zijn tot stand gekomen met geld van deze meneer!! We hebben nog een kasteel, een fort, een distilleer fabriek,  een school voor blinden en doven gezien en nog wat leuke foto's gemaakt bij The Old Jail!!  Ik wilde de rondleiding in de choclat factory doen maar die waren al volgeboekt dus dat
 gaan we in Kissimmee doen want die moet ook leuk zijn.

Nog een koffie gedronken bij Dunkin Donuts (slappe bak) een sanitaire stop gemaakt en de auto in en richting huis. We hadden geen zin meer om nog ergens te gaan eten dus hebben we bij Publix wat te eten gehaald.
Nu ben ik het blog aan het schrijven, Len hangt op de bank en kijkt tv.
We zijn moe maar hebben een topdag gehad!





















echt leuk!!






















Die wil ik thuis ook wel!!







Publix





slaat echt op ons gezin!! hahahaha

3 opmerkingen:

  1. Leuke dag hebben jullie gehad in St. Augustine, mooie foto's. Wij vinden het ook zo'n leuk plaatsje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekkere dag achter de rug,wij vonden St Augustine ook zo mooi,en de Publix vinden wij ook een heerlijke winkel zo schoon ook allemaal.

    Anita en Len jullie hebben een mooie vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blijft leuk St. Augustine...jullie hebben veel gezien. Mooi !!

    BeantwoordenVerwijderen